Utazzon velünk a száztornyú Prágába

13.7.2016

Töltődjön fel Prága utánozhatatlan légkörében! Az UNESCO-emlékhely a Moldva folyó partján csodás élményekkel és lenyűgöző látvánnyal várja a látogatókat.

A cseh főváros látványosságai és érdekességei már mindenki számára ismertek. Senkinek sem kell bemutatni az óváros rejtélyes kis utcácskáit, melyek a Károly-hídra vezetnek. Az Óvárosi tornyot például Európa legszebb gótikus kapujaként tartják számon. A Prágai vár legdominánsabb építménye a Szent Vitus katedrális, mely a teljes várnegyeddel karöltve része az UNESCO világörökségnek. Szintén felejthetetlen élményt nyújt egy hajóút a Moldva folyón, vagy egy séta a Petrin negyedben. A gyermekeknek is akad itt program bőven: a kisebbeket az állatkerttel, a nagyobbakat a Grévin Praha viaszmúzeummal lehet lekötni.

Prága meglátogatására elegendő idő szükséges, ugyanis a kis városi bolyongások során még vonzóbbá válnak a helyi vendéglők, melyekben a cseh konyha mellett a sörkészítés művészete előtt is illik tisztelegni. Amennyiben elővételben vásárolja meg menetjegyét, visszautasíthatatlan ajánlatokkal várjuk. Váltsa meg menetjegyét még ma!

Eurolines Slovakia

Járat keresése