Új váróterem a nemzetközi járatok számára a pozsonyi autóbusz-pályaudvaron

30.4.2014

Menetjegyet vásárolt valamely nemzetközi buszjáratra, amely a pozsonyi Mlynské nivy-i pályaudvarról indul? Várakozzon a buszjáratra zavartalanul és kényelmesen az új váróteremben.

Az autóbuszra várakozás nagyobb kényelemért új várótermet alakítottunk ki Önöknek, bármely nemzetközi buszjárat utasa számára, beleértve a Pozsony-Bécs járatot is. A buszjárat indulásának napján tudják kihasználni.

A váróterem a buszpályaudvar emeletén található, a pénztárak fölötti részen, és Nemzetközi váróteremként van jelölve- INTERNATIONAL PASSENGERS LOUNGE.

A váróterembe lépéshez az utazás napján keressék fel a Mlynské nivy-i autóbusz-pályaudvar 4, 5 vagy 6. pénztárát, és mutassák fel az érvényes menetjegyet. A pénztáros ez alapján kiállítja a kódot, és megad a váróterembe lépéshez szükséges minden információt.

A váróterem a zavartalan, kényelmes várakozáson túl ingyenes WiFi csatlakozást, 220 V-os csatlakozót, napi sajtót, magazinokat, tájékoztató és propagációs anyagokat kínál. Elérhető ivóvíz és jelképes összegért kávéautomata is rendelkezésre áll.

Bízunk benne, hogy az új kínálatunk elnyeri tetszésüket, és a várótermet mindig kihasználják, amikor Pozsonyból Európába utaznak.

Járat keresése