Rólunk

Az EUROLINES egy nemzetközi szövetség, amely több mint 30 európai busztársaságot tömörít. A szövetség szlovákiai tagja a Slovak Lines Express, a.s.


Az EUROLINES 34 országot és több mint 700 várost köt össze Európa szerte. A szövetségen belül magas minőségi követelményeket állítottak fel a nemzetközi személyszállítást illetően. A nemzetközi járatokon dolgozó sofőrök speciális iskolázáson vesznek részt és beszélnek legalább egy idegen nyelvet. Ezeken a járatokon kizárólag a klimatizált luxusbuszokat alkalmazzuk, amelyek garantálják a kultúrált és színvonalas utazást.

Továbbbi informáci'kat az EUROLINES szrvezetről, és partnereiről az www.EUROLINES.com
oldalon.

Az EUROLINES márka 2014-ben Szlovákiában Superbrands díjat kapott, amit a Superbrands Slovakia program Brand Countil bizottsága ítélt oda, amely 15 független szakemberből és a szlovák fogyasztókból álló bizottság.
A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, és mi értékeljük, hogy az Eurolines márka a szlovák Superbrands márkák közé került.
Bízunk benne, hogy a márkánk által elnyert díj Önöknek – ügyfeleinknek – megerősítésként és ösztönzésként hat a mindennapi döntéseikben.
Köszönjük mindannyiuknak a kinyilvánított bizalmukat.

A díjról: A Superbrands nemzetközi program több mint tizenöt éve, marketing és kommunikációs szakemberek által került bevezetésre Nagy Britanniában. Két célt tűztek ki: kerüljenek a középpontba a meghatározóan erős márkák és példákat mutassanak meg olyan piaci fogyasztóknak, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének.
Azóta ez a program világszerte népszerű, és napjainkban a Superbrands Awards díj egyedi elismerés az öt kontinens 88 országában. A Brand Countil bizottság kulcsfontosságú szerepet játszik és felelősséggel bír minden országban, ahol a programot bevezetik. Ezért a program szervezői kizárólag széles körben elismert szakembereket választanak, mégpedig összetett folyamat során. A márkák kizárólag szakmai szempontok alapján kerülnek benevezésre, miközben a társaságok az elismerést nem kérhetik meg.

Járat keresése