Nyári kánikula vagy hűsölés esetén is az Eurolines-szal

16.7.2014

Azon tűnődik, hogy a nyári kánikula idején hová utazzon? Felfrissülni a tengerpartra vagy hűsölni a hegyekbe? Az Eurolines Slovakia attraktív járatokat kínál számos célállomás felé. Esetleg Spanyolországba vagy Dániába menne?

Spanyolország:
Éljen az új autóbusz járat lehetőségével. Ókori helyek csodaszép építészeti látványosságai, a szürkületben flamenco, a homokparton eredeti paella vagy bikaviadal várja. Most Ön is részese lehet a spanyol hangulatnak. Látogasson el Spanyolország legnagyobb városába, a fővárosba, Madridba, vagy nézze meg Katalóniát és azon belül közvetlenül Barcelonát. Amennyiben a nyaralás célállomásának varázsát keresi, egyértelműen Malagát ajánljuk.
Menetrend >>ITT<<

Dánia:
Dániában a nyaralás főként azoknak ideális, akik nem a kánikula szerelmesei, és séta a nyári záporban igazi örömet szerez. Eljuthatnak a legkedveltebb turista látványossághoz, Andersen meséjének főhősét formáló szoborhoz, a Kis hableányhoz.
Válasszon színvonalas utazást – utazzon BUSINESS CLASS-szal. A biztonságos és luxus Setra autóbuszok felszereltsége 220V csatlakozó, internet-hozzáférés, légkondicionáló berendezés, nagyobb tér az utastérben, és további előnyök, amelyek a Dániába utazást kényelmessé teszik.
Menetrend >>ITT<<

Járat keresése