Nárciszok napja

11.4.2016

Mi is az a Nárciszok napja? Hogyan lehet csatlakozni a kezdeményezéshez?

1. Készíts magadról egy egyedi selfiet egy nárcisszal

2. Írj hozzá egy pozitív üzenetet a rákos betegeknek

3. Postold Facebookon vagy Instagramon a #SomNarcis és #Eurolines hashtagekkel

A Nárciszok napja egy nyilvános adománygyűjtés a Rákellenes Liga számára, mely idén 20. alkalommal kerül megrendezésre. A községek utcáit évente egy meghatározott napon - idén április 15-én - sárga nárciszok tömkelege borítja be. Egy nárcisz ruhádra tűzésével te is szolidaritást vállalhatsz a rákkal küzdő betegek mellett. Mindemellett ha adományozol némi aprót a nárciszárusoknak, hozzájárulsz a Rákellenes Liga munkájához. Adományodnak nem marad el az eredménye, ugyanis évente egy konkrét célra, betegek és családjaik megsegítésére fordítja a befolyt összeget a Liga.

A Rákellenes Liga az egész év során projektek és programok szervezésével próbálja segíteni pácienseit azok konkrét problémáiban, életvitelükben és kihívásaikban. Emellett a megelőzésre is nagy hangsúlyt fektetnek, illetve a társadalom folyamatos tájékoztatására. Támogatja a kórházak felszereléseinek korszerűsítését, az egyéb polgári társulások munkáját és a gyógyír kutatását.

A sárga virág kitűzésével a Nárciszok napján azt az üzenetet juttajuk el a betegekhez, hogy nincsenek egyedül a bajban, hogy a harcuk mindannyiunkat érint és számíthatnak a támogatásunkra.

A kezdeményezéshez való csatlakozásról további információt >>ITT<< találsz.

Járat keresése