Látogasson el velünk a lenyűgöző Párizsba

26.7.2016

Látogasson el velünk a lenyűgöző Párizsba, a világ egyik legnépszerűbb városába. Nem kell, hogy a romantikus lelkek közé tartozzon, Párizs mindenkit elvarázsol. Élvezze ki az Eiffel-torony nyújtotta csodás látványt, merüljön el a Champs-Elysées kínálta butikok világában, kutasson csodák után Versailles-ban és hagyja, hogy a Louvre remekművei magával ragadják! Csak egy kényelmes lábbelire, és kellő mennyiségű időre van szüksége ahhoz, hogy Párizs Önt is elcsábítsa és életreszóló élményekkel ajándékozza meg.

Párizs központjában minden sarkon a történelem egy darabkája köszön vissza ránk. Hatalmasságával és robusztusságával a Notre-Dame felejthetetlen emlékké válik mindenki számára. A bejárata előtt terül el a történelmi Párizs központja, ahonnan a távolságokat mérték a városban. A Montmartre tetejéről türemkedik ki a Sacré-Coeur bazilika, mely Franciaország legnagyobb harangját, a Savoyarde-ot is magában rejti. A történelem a modern építészettel csodás összhangot teremt a La Defénse negyedben, mely Európa legnagyobb adminisztratív központja. Itt helyezkedik el a La Grande Arch is - ez a diadalív az utolsó eleme a történelmi szögnek, melyet a Louvre mellett található Carrousellel egyetemben az ismert Párizsi Diadalív zárt a Charles de Gaulle téren. 

Ha szeretné Párizst 324 méter magasból szemlélni, csatlakozzon ahhoz a 6 millió emberhez, akik a világ legkülönfélébb pontjairól érkeznek az Eiffel-toronyhoz évente. Ezt a látványt nem érdemes kihagyni, tiszta időben akár 70 km-re is ellátni. Ha netán nem szeret sorban állni, sem kell csüggednie, a  Tour Montparnasse felhőkarcolóból hasonló élményben lehet része az egyedüli és lélegzetelállító város látképében.

 

Nemzetközi járatainkon az időben megváltott menetjegyhez csalogató kedvezményeket kínálunk, ne maradjon le róluk! Foglalja le jegyét még ma, itt minden információt megtalál. 

Eurolines Slovakia

Járat keresése