Járjuk be együtt Londont, a lüktető várost

9.8.2016

Tartson velünk egy londoni kirándulásra! A Brit-szigetek metropolisza mindenkit levesz a lábáról pezsgő légkörével, világhírű emlékműveivel, tágas parkjaival és egyedi butikjaival. Kóstolja meg az eredeti fish & chipset, készítsen fényképet a Big Bennel, ne hagyja ki a Buckingham palota előtti őrségváltást, csodálja meg a várost a London Eye távlatából és semmiképp se felejtsen el a zebrán jobbra nézni. London felejthetetlen élményekkel vár mindannyiunkra.

Európa egyik legnagyobb városa világhírű emlékművekkel várja az ide látogatókat, melyek nem egy történelmi jelentőségű pillanatnak voltak szemtanúi. Ne hagyja ki a City negyedet, ahol a brit történelem egy jelentős része íródott; itt található a Szent Pál katedrális és a Londoni Tűzvész emlékére készült 62 méter magas emlékmű is. Nem messze tőle tekintheti meg a brit koronázási ékszereket a Tower egykori erődítményében. A legenda szerint a világ egyik leghíresebb hídja, a Tower Bridge is erről kapta a nevét. Ha szerencséje van, az évi 500 alkalom közül a hidat pont az ottléte alatt nyitják fel. A Westminster negyedben a pontos időt mindenki ismeri, hiszen a 97 méter magas Big Ben mutatja azt. A Picadilly Circus neonfényű reklámjait már a Downing Streetről láthatja, melyben a 10-es szám alatt a minisztert is megtalálja. Greenwichben a nullás felezővonalnál egy lépéssel kerülhet a Föld nyugati féltekéből a keletibe.

A történelmi nevezetességek mellett az Oxford Streeten a vásárlásé a főszerep; ha mindehhez különleges hangulatra vágyik, a Camden Town az ideális hely egy kis shoppinghoz. És ha vásárlás közben egy hollywoodi filmben szeretné érezni magát, a Portobello Roadi Nothing Hill a legalkalmasabb hely erre, ahol minden szombaton nagyszabású antik piacokat szerveznek, eredeti second-hand darabokkal, vintage kiegészítőkkel, friss élelmiszerekkel és szuverínekkel telis-tele.

London egyszerűen megismételhetetlen és a varázsa határtalan. Fedezze fel velünk karöltve. Nemzetközi járatunkon kedvezményes Promo áron vásárolhatja meg jegyét elővételben. Ezért ne habozzon, rendelje meg jegyét még ma. Minden további információt ITT talál.

Eurolines Slovakia

Járat keresése