Fedezze fel az ellenállhatatlan Párizst

7.7.2017

Jöjjön velünk és fedezze fel az egyik legnépszerűbb úticél rejtelmeit, az ellenállhatatlan Párizst. Tekintsen a távolba az Eiffel-toronyból, elégítse ki romantikus lelkét a szűk kis utcákban való sétával, csónakázzon Versailles-ban, pezsdítse fel a ruhatárát a Champs-Elyséesén és csodálja meg a Louvre-ban elhelyezett művészi alkotásokat. Mindezt és még sokkal többet kínál Önnek a francia főváros. Szánja rá az idejét, ne feledkezzen meg a kényelmes cipőről, és induljon el az élmények gyűjtése felé, amelyek kísérik majd egy életen keresztül.

Szívja magába az építészet gyöngyszemeit és a világ leghíresebb műemlékeit. Fedezze fel a város történelmi központját a méltóságteljes Notre-Dame katedrális előtt, gyönyörködjön a Montmartre-ban a Sacré-Coeur székesegyházból, amely Franciaország legnagyobb harangjával büszkélkedhet, majd cserélje fel a múltat a modern felhőkarcolókra a La Defénse üzleti központban, Európa legnagyobb adminisztrációs centrumában. Ha szeretné Párizst 324 méter magasból is megtekinteni, ne habozzon, és feltétlenül menjen fel az Eiffel toronyba. Ha szerencséje lesz és az időjárás kedvezőnek bizonyul, elláthat mintegy 70 kilométer távolságba. Vagy látogassa meg a Tour Montparnasse felhőkarcolót, amelynek tetejéről egyedi látványban lesz része egész Párizsra, beleértve az Eiffel-tornyot is. Párizsban igazán számtalan a látnivaló, csak fel kell azokat fedezni.

A Párizsba tartó nemzetközi járaton kedvezményes, Promo áron vásárolhatja meg elővételben a menetjegyét. Ezért ne habozzon, foglalja le a jegyét még ma. További információk ITT.

Járat keresése