Élje át a karácsonyi vásárok hangulatát külföldön

8.12.2014

Karácsonyi vásár – a nyugalomnak, a finom ételeknek, a forralt bor illatának és egyéb finomságoknak ad helyet.

Lépjen ki a mindennapi sztereotípiákból, és élje át a karácsonyi vásárok hangulatát valamely európai metropoliszban. Bécs, Frankfurt, Salzburg, Milánó, Párizs vagy London – esetleg csak a szomszédos országba menne, vagy ha nem gond távolabbra sem utazni, számos lehetőség adódik.

Valamennyi felsorolt európai nagyváros megismételhetetlen karácsonyi hangulatot kínál. A bécsi karácsonyi vásárt az egyedi mesés hangulat jellemzi. Párizsban a fényesen kivilágított Eiffel toronyt csodálhatja meg. Londonban a London Eye-ról nyílik kiváló kilátás a karácsonyi városra. A vásárlásért őrülten rajongók Milánóba juthatnak el járatunkkal, és világmárkák vásárlásakor élvezhetik a kedvezményeket. Vásárolhat bőven, autóbuszunk akár 2 kofferjét is elviszi… Közkedvelt karácsonyi vására van továbbá Salzburgnak és Frankfurtnak, ahol jellegzetes ünnepségeket és gazdag programot kínálnak gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

Érzi a karácsonyi hangulatot? Ne habozzon, szálljon fel az autóbuszra, és látogasson el valamely európai karácsonyi vásárra.
A menetrend elérhető >>ITT<< 

Járat keresése