Egy ideális ötlet kirándulásra: bécsi állatkert és Schönbrunn

8.9.2014

Érkezik az ősz, amely ideális a kirándulásra és sétákra. Tervezzen családi utazást a bécsi állatkertbe vagy a schönbrunni kastély megtekintésére. Biztosan nem bánja meg.

A bécsi állatkert vagy Schönbrunn Pozsonyból könnyen elérhető. Válasszon a Slovak Lines Pozsony és Bécs között közlekedő járatainak gazdag kínálatából az Express Pozsony-Bécs vonalon. Bizonyára talál olyan járatot, amely időben megfelelő. Az autóbuszra a Mlynské Nivy pályaudvaron szállhat fel, a 12.megállóhelyen, és a végállomásig utazhat. Ezután szálljon fel a piros, U1-es metróra Karslsplatz felé, majd szálljon át a zöld, U4-es metró vonalra Schönbrunn felé, és szálljon le a Hietzing megállón.

Az utazáshoz a kedvezményes KOMBI TICKET-et ajánljuk, amellyel utazhat a Slovak Lines autóbuszain és Bécsben a városi tömegközlekedéssel a „Wien VOR Zone 100” zónán belül is. Tehát egy menetjeggyel Pozsonyból eljuthat Bécsbe, és folytathatja az utazást a városi tömegközlekedéssel. Gazdaságos megoldás, kihagyja így a menetjegy vásárlást a bécsi városi tömegközlekedésre, és élvezheti a kirándulást.

További részletekről szeretne tájékozódni a Pozsony és Bécs közötti járatokról? Látogasson el a Slovak Lines honlapjára vagy hívja a Slovak Lines Call Centert naponta 6:30 és 18:30 között. A Call Center telefonszáma: 18 211 (ill. +421 2 55 422 734).

Járatainkat >>ITT<< találja meg.
Kombi Ticket árainkat >>ITT<< találja meg.

Járat keresése