2014-ben Superbrands díjban részesültünk

8.7.2014

Az EUROLINES márka 2014-ben Szlovákiában Superbrands díjat kapott, amit a Superbrands Slovakia program Brand Countil bizottsága ítélt oda, amely 15 független szakemberből és a szlovák fogyasztókból álló bizottság.
A Superbrands a világ legjelentősebb márkaértékelési rendszere, és mi értékeljük, hogy az Eurolines márka a szlovák Superbrands márkák közé került.
Bízunk benne, hogy a márkánk által elnyert díj Önöknek – ügyfeleinknek – megerősítésként és ösztönzésként hat a mindennapi döntéseikben.
Köszönjük mindannyiuknak a kinyilvánított bizalmukat.

A díjról: A Superbrands nemzetközi program több mint tizenöt éve, marketing és kommunikációs szakemberek által került bevezetésre Nagy Britanniában. Két célt tűztek ki: kerüljenek a középpontba a meghatározóan erős márkák és példákat mutassanak meg olyan piaci fogyasztóknak, amelyek fejlődni és tanulni szeretnének.
Azóta ez a program világszerte népszerű, és napjainkban a Superbrands Awards díj egyedi elismerés az öt kontinens 88 országában. A Brand Countil bizottság kulcsfontosságú szerepet játszik és felelősséggel bír minden országban, ahol a programot bevezetik. Ezért a program szervezői kizárólag széles körben elismert szakembereket választanak, mégpedig összetett folyamat során. A márkák kizárólag szakmai szempontok alapján kerülnek benevezésre, miközben a társaságok az elismerést nem kérhetik meg.

 

Járat keresése